X 
Cutremure stiri: 501

Inegalabilul actor Bruce Willis va deveni tată pentru a cincea oară

18 dec. 2013,, 19:30   Showbiz
4120 0
Foto: gossipcenter.com
Actriţa Emma Heming, care s-a căsătorit cu Bruce Willis în 2009, ar fi însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

Emma Heming este într-o stare avansată a sarcinii, potrivit unor fotografii din presă care au surprins-o, împreună cu Bruce Willis şi fiica lor, Mabel, de un an şi opt luni, la un tîrg al fermierilor din California, conform contactmusic.com.

De asemenea, sarcina a fost confirmată de mai multe surse, deşi un purtător de cuvînt al actorului Bruce Willis a refuzat să comenteze.

Bruce Willis a mai fost căsătorit cu actriţa Demi Moore, de care a divorţat în 2000, şi are trei copii din această căsnicie: Rumer, Scout şi Tallulah.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune cîştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul". Actorul american a putut fi văzut, de curînd, în filmul de acţiune "Greu de pensionat 2/ Red 2".

Actriţa şi producătoarea Emma Heming, în vîrstă de 35 de ani, a jucat în "Greu de pensionat 2/ Red 2" (2013), "Seducătorul fără chip/ Perfect Stranger" (2007) şi "Bruce Willis: Why the Legend Never Dies" (2013).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав