X 
Cutremure stiri: 501

Vinurile moldovenești ar putea ajunge pe piața SUA în 2014

31 dec. 2013,, 12:35   Societate
2789 0
Foto: noi.md
Producătorii autohtoni de vin vor efectua la anul viitor mai multe vizite în Statele Unite pentru a căuta oportunități de lansare și promovare pe piața americană a vinurilor moldovenești. Anunțul a fost făcut de ambasadorul SUA la Chișinău, William Moser, în cadrul unui interviu pentru portalul moldova.org.

Moser a precizat că vizita secretarului american de Stat, John Cherry, la Chișinău a reconfirmat sprijinul SUA în parcursul european al țării.
„Un important eveniment în acest an a fost lansarea brandului de ţară „Wine of Moldova”, ceea ce înseamnă „Legendă Vie”. Noi vrem să vedem vinurile moldoveneşti exportate cu succes pe cît mai multe pieţe din lumea întreagă”, a menționat Moser.

Ambasadorul a dat asigurării că Statele Unite vor continua să susțină Moldova în direcția promovării vinurilor moldovenești și în 2014. În acest sens, Moser a anunțat că vinificatorii autohtoni vor avea posibilitatea de a se familiariza cu piața vinurilor din SUA și a-și promova producția proprie.

„De asemenea, vom lucra la marketingul pentru promovarea vinurilor moldoveneşti. În anul 2014 vinificatorii moldoveni vor merge în SUA pentru a identifica metode de promovare a vinurilor pe piaţa americană”, a precizat Moser.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав