X 
Cutremure stiri: 505

PCRM: Spațiul mediatic trebuie scos de sub „ocupație” (VIDEO)

20 ian. 2014,, 11:33   Politică
4221 5
Foto: noi.md
Deputații din partea Partidului Comuniștilor s-au arătat nemulțumiți de acțiunea Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană de a nu se prezenta la ședința extraordinară a Parlamentului.

În cadrul unei conferințe de presă deputații PCRM au acuzat coaliția că nu dorește să ia o atitudine în legătură cu situația care a avut loc în mass-media. Asta după apariția scandalului în jurul celor trei posturi TV ce au fost excluse din grila de programe a mai multor operatori de cablu.

„Azi avem dovadă clară ca în Moldova activează mafia, care își face treburile așa cum dorește. Noi am dorit ca azi să luam atitudine pentru ca să nu se mai întîmple așa situații. Voiam sa înaintăm modificări în legislație, menite să scoată spațiul mediatic de sub ocupația lui Plahotniuc și Filat. Voiam să demonopolizam mass-media ca licențele de emise sa nu fie mai mult de două unei singure persoane. Ei nu au dorit sa facă aceste lucruri”, a spus deputatul comunist Alexandr Petcov.

Azi Parlamentul urma să se convoace în sesiune extraordinară. Biroul permanent a luat act de solicitarea fracțiunii parlamentare a PCRM.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав