X 
Cutremure stiri: 505

Speakerul Camerei reprezentanților SUA l-a numit pe Putin BANDIT

25 ian. 2014,, 14:06   Externe
15788 19
Foto: russian.cri.cn
Faptul că America își pierde ponderea în lume,concomitent cu creșterea influenței Rusiei în afacerile mondiale provoacă elitei politice americane o reacție din ce în ce mai nervoasă.

Speakerul Camerei reprezentanților SUA, John Boehner, într-un interviu pentru NBC l-a numit pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu cuvîntul englez "a thug", care se traduce ca " bandit " , "criminal" , "tîlhar" . "Nu, nu m-am întîlnit cu Putin și nu vreau să o fac. De fapt , eu cred că el este un tîlhar. Că el se comportă cu țările vecine cu Rusia fără respect și brutal. Sincer, cred că președintele Barack Obama ar trebui să dea o ripostă liderului rus și să protejeze mai bine interesele aliaților noștri, în special în Europa de Est , "- a declarat John Boehner.

Totodată este clar că motivul pentru tirada lui Boehner este situația din Ucraina, pe care Statele Unite chiar nu vor să o piardă, scrie ziarul "Vzglead". Dar nici tensiunea din cauza evenimentelor de la Kiev nu explică motivele pentru o astfel de declarație scandaloasă. Să numească astfeș un șef de stat își poate permite un jurnalist sau un politician obișnuit, dar Boehner este a treia persoană în piramida puterii americane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав