X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4069

Un deputat liberal acuză Guvernul de falsificarea actelor oficiale

14 mar. 2014,, 12:05   Politică
3722 0
Foto: munteanu.md
Deputatul liberal Valeriu Munteanu suspectează membrii Guvernului că ar fi falsificat acte guvernamentale care confirmă că aceștia s-au întrunit într-o ședință de lucru care de fapt nu a avut loc.

Într-un articol postat pe blogul său, Munteanu menționează că ședința cabinetului de miniștri din 14 februarie curent trezește mai multe semne de întrebare, din considerentul că întrunirea nu a fost transmisă on-line şi nici nu se regăseşte în vreo înregistrare video, iar mulți dintre membrii Guvernului se aflau în teritoriu în acel moment.

„Rămîne neclar motivul pentru care întregul cabinet de miniştri s-a întrunit pentru a aproba o singură chestiune, deloc stringentă, cu privire la modificarea Programului lucrărilor statistice pe anul 2014. Sîntem îndreptăţiţi să presupunem că şedinţa amintită nici nu a avut loc, în aceste momente încercîndu-se dregerea busuiocului prin falsificarea actelor guvernamentale. Dar ce vor face aceşti plăsmuitori de minciuni cînd se va adeveri că unii din cei incluşi în lista prezenţilor se aflau foarte departe de clădirea Guvernului?”, afirmă Munteanu.

Deputatul liberal mai precizează în articol că „șirul fraudelor din partea autorităților nu se va opri aici”. Potrivit lui, și datele recensămîntului populației, care urmează să de desfășoare în acest an, ar putea fi falsificate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?