Cutremure stiri: 501

Presa: SUA vor bloca vînzările de gaze naturale rusești către Europa și vor îngheța capitalurile

17 mar. 2014,, 01:48   Externe
12129 35
Foto: obozrevatel.com
SUA intenționează să impună luni, 17 martie, sancțiuni stricte împotriva Federației Ruse, după ce în Crimeea a avut loc referendumul. Despre aceasta a declarat pentru "Hvilya", o sursă diplomatică din cadrul Ministerului rus de Externe.

Potrivit sursei, lista sancțiunilor este după cum urmează: înghețarea capitalurilor, investițiilor, ratingurilor, creditelor, blocarea vînzărilor de gaze în Europa (implementarea terminalelor LNG, care vor stoca gaz lichefiat american).

Pentru populație, oficiali, oamenii de afaceri va fi limitată la maxim sau interzisă intrarea în SUA.

În plus, vor fi depuse eforturi cu privire la proprietățile și capitalurile cu origini rusești din Statele Unite. Va fi stabilită originea banilor, cum a fost achiziționată proprietatea, vor fi înghețate toate conturile dubioase și bunurile, inițial pentru 6-12 luni (acest lucru se face deja cu camarazii lui Ianukovici, mîine cu mediul de afaceri din Rusia și cetățenii ruși).

Vor fi inițiate investigații privind achizițiile oligarhilor ruși, gen cluburile sportive ale lui Prohorov și Abramovici.

Important este că aceste sancțiuni vor fi implementate în conformitate cu Actul Patriotic din 2001, care a fost adoptat după atacurile din 11 septembrie. Principiul de bază al Actului Patriotic – arestăm acum – ne lămurim apoi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав