X 
Cutremure stiri: 505

Corman dezvăluie detalii despre audierile organizate în Parlament

21 mar. 2014,, 17:13   Politică
5744 6
Foto: noi.md
Deși situația în regiune este tensionată, în Republica Moldova lucrurile sînt ținute sub control, iar autoritățile își fac datoria în acest sens. Cu această declarație a ieșit în fața presei, președintele Parlamentului, Igor Corman, în urma audierilor organizate astăzi în Parlament pe marginea problemei de securitate a țării.

„Am audiat informațiile reprezentanților instituțiilor statului. Deputații au avut posibilitatea de a pune întrebări și a primi răspunsuri. Discuțiile au fost constructive, informațiile care au fost furnizate ne-au arătat că, deși situația este tensionată, aceasta este sub control, autoritățile își fac datoria. Toate sugestiile sînt orientate spre a întreprinde toate măsurile care se impun, astfel încît un eventual impact negativ al situației din regiune asupra Moldovei să fie redus la maxim”, a menționat Corman.

Potrivit spicherului Parlamentului, audierile au fost necesare pentru a clarifica unele aspecte legate de securitate și nu se vor solda cu adoptarea anumitor declarații. Totodată, Corman a venit cu unele precizări în ceea ce privește alinierea Moldovei la sancțiunile impuse de UE, în raport cu 18 foști demnitari ucraineni. În acest sens, Corman a anunțat că decizia respectivă a fost luată de Guvern și nu vizează demnitarii ruși.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав