Cutremure stiri: 501

În timpul audierilor parlamentare referitoare la 7 aprilie o bună parte dintre deputați se aflau …la cantină (FOTO)

4 apr. 2014,, 16:27   Politică
3215 0
Foto: noi.md
Majorităţii deputaților din coaliția de guvernămînt, în timpul audierilor cu privire la investigarea cazului "7 aprilie", se pare că li s-a făcut foame și aceştia s-au dus să-şi "pună burta la cale" la cantina Parlamentului. Momentul în care sala de şedinţe a rămas semigoală a fost surprins în fotografii de către deputatul PCRM Alexandru Petkov, care le-a şi plasat pe o reţea de socializare.

"Cei care strigau cel mai tare despre dorinţa de a afla adevărul despre evenimentele din 7 aprilie 2009 au plecat să-l afle la cantina Parlamentului", comentează deputatul atmosfera din timpul audierilor.

Din fotografiile sălii de şedinţe semigoale, transmite omg.md, se vede clar că în timpul discursului liderului PCRM, Vladimir Voronin, precum şi al colegilor lui de partid, li s-a făcut foame tuturor liberalilor, majorităţii democraţilor, în frunte cu spicherul Parlamentului, Corman, dar și liberal-democraților, al cărui reprezentant din prezidium, Liliana Palihovici, a decis, de asemenea, să li se alăture membrilor ei de partid, la masa de prînz.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав