X 
Cutremure stiri: 503

Ce spun deputații comuniști despre conflictul din interiorul partidului

5 iun. 2014,, 17:15   Politică
6787 12
Foto: noi.md
Reprezentanții PCRM susțin că nu sînt la curent cu disensiunile dintre Vladimir Voronin și deputații Iurie Muntean și Grigore Petrenco. Colegii de fracțiune ai celor doi afirmă că deocamdată problema excluderii politicienilor din formațiune nu a fost discutată în cadrul partidului.

„Încă n-am auzit de așa ceva. La ședința fracțiunii s-au întîmplat niște lucruri de rutină”, a explicat deputatul comunist Alexandru Petkov.

Și deputatul Gheorghe Anghel s-a arătat nedumerit de informațiile vehiculate în presă privind existența unui conflict între Voronin, Muntean și Petrenco.

„Prima dată aud. Dimineață, la ședința fracțiunii am discutat situația din Găgăuzia, am discutat alte proiecte care sînt pe ordinea de zi. N-am discutat pe tema asta, nu s-au ridicat asemenea întrebări”, a explicat Anghel.

Menționăm că anterior o publicație a difuzat informații potrivit cărora Voronin ar fi cerut excluderea deputaților Grigore Petrenco și a lui Iurie Muntean din partid, la ședința executivului politic al formațiunii, pe motiv de trădare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав