X 
Cutremure stiri: 501

Parlamentul se întrunește mîine în ședință extraordinară

1 iul. 2014,, 15:25   Politică
4018 1
Foto: noi.md
Legislativul de la Chișinău se va întruni mîine, 2 iulie, în ședință extraordinară, pentru a ratifica Acordul de asociere cu UE. Decizia a fost luată astăzi de Biroul permanent al Parlamentului.

Spicherul Parlamentului, Igor Corman, i-a îndemnat pe deputații tuturor fracțiunilor parlamentare să dea dovadă de curaj și să voteze documentul.

„Fac un apel către toți deputații din Parlamentul Republicii Moldova, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, ca mîine să dea dovadă de responsabilitate, de curaj și demnitate și să voteze liber pentru acest acord”, a subliniat Igor Corman.

Demnitarul și-a exprimat convingerea că ratificarea documentului va întruni numărul necesar de voturi. Totodată, Corman a anunțat că parlamentele României și cel al Lituaniei urmează să ratifice documentul pe 3 iulie.

Menționăm că Acordul de asociere cu UE a fost semnat pe 27 iunie la Bruxelles. Documentul a fost aprobat de Guvern și avizat deja de toate comisiile parlamentare. Anterior, comuniștii și socialiștii au anunțat că vor vota împotriva ratificării Acordului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав