X 
Cutremure stiri: 505

Vladimir Voronin: „Nu e corect că în Rusia au fost deschise 5 secții de votare, iar în România 25”

1 dec. 2014,, 21:00   Politică
3018 0
Foto: noi.md
Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin a declarat că alegerile din 30 noiembrie, din punct de vedere organizatoric, au decurs în mod normal.
„Alegerile au fost democratice, n-au fost conflicte neplăceri. În ceea ce privește situația de la Moscova cu învălmășeala de acolo nu știu nu pot să mă pronunț. Nu e corect că în Rusia au fost deschide 5 secții de votare, iar în România 25”, a precizat Voronin, citat de deschide.md.

Liderul PCRM susține că alegerile din punct de vedere organizatoric au decurs normal, dar deja murdăria cu care s-au ocupat concurenții electorali rămâne la sovistea lor.

De asemenea, liderul socialiștilor, Igor Dodon, a declarat, potrivit aceleiași surse: „În alegeri am intrat cu mai multe încălcări. Este vorba în primul rând de mai puține buletine de vor la Moscova, în condițiile în care rata de participare a fost mult mai mare de circa 15.000. Mâine vom depune mai multe contestări. Și țin să precizez că liderii de la guvernare vor avea surprize când vor afla rezultatele Partidului Socialiștilor”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав