X 
Cutremure stiri: 501

Gaburici infirmă zvonul privind dosarul intentat pe numele său în Rusia (VIDEO)

18 feb. 2015,, 16:15   Politică
6232 0

Габурич опроверг информацию о том, что в России на него заведено уголовное дело
Foto: noi.md

Candidatul la funcția de premier a negat faptul că ar fi în prezent cercetat penal în Federația Rusă și că ar exista un dosar intentat pe numele său. Chiril Gaburici a făcut precizările de rigoare după ce deputatul socialistul Ion Ceban l-a rugat să dea explicații în acest sens, informează NOI.md.

„În Federația Rusă este deschis un dosar penal, în cadrul căruia sînteți acuzat de falsificarea actelor și traversare ilegală a frontierei de stat. Nu vă este frică că, în tentativa de a debloca această situație, ați putea ajunge de la Aeroport direct după gratii, pentru că este și mandat de arest pe numele dumneavoastră. Nu vă este frică?”, a întrebat Ceban.

În replică, Gaburici a menționat că nu a fost informat despre existența unui mandat de arest pe numele său.

„Nu am fost citat de Federația Rusă la acest capitol. Nu știu despre acest mandat, ceea ce mă face să cred că situația din ultimele cîteva zile a făcut să apară așa știre. A fost un caz prin anul 2000, cînd am avut anumite neclarități la frontieră. De atunci nu am fost informat. Am continuat să vizitez Federația Rusă, de cîteva ori pînă acum”, a precizat Gaburici.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав