Cutremure stiri: 507

Noi numiri la Guvern

25 feb. 2015,, 11:01   Politică
9329 3

Noi numiri la Guvern
Foto: vedomosti.md

Executivul a aprobat astăzi demisia viceminiștrilor Ruxanda Glavan, Vladimir Grosu și Ștefan Creangă, care au fost desemnați în alte posturi guvernamentale. Primii doi au fost numiți în funcția de miniștri, iar Ștefan Creangă activează în prezent la Parlament, informează NOI.md.

La ședința de astăzi a Guvernului, a fost aprobată și demisia lui Ion Sula, actualul ministru al Agriculturii, din funcția de director general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA). În locul acestuia a fost numit Iurie Carp.

Sergiu Palihovici, actualul ministru al Mediului, a fost eliberat din funcția de secretar adjunct al Guvernului. În locul acestuia a fost desemnat Leonid Bujor, ex-ministru al Educației.

Totodată, cabinetul de miniștri a decis eliberarea din funcție a directorului Biroului Relații Interetnice, Elenea Beleacova, și numirea în acest post a fostul deputat Oleg Babenco. Din funcție a fost eliberat și directorul Agenției Rezerve Materiale, Vasile Pîntea, în locul său fiind numit Anatolie Melenciuc, care este vicepreședinte al Consiliului Raional Ialoveni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав