Cutremure stiri: 501

Dodon: Cu Renato Usatîi am stabilit că nu ne vom ataca reciproc în campanie

10 apr. 2015,, 11:44   Politică
6511 8

Foto: noi.md

Renato Usatîi și partidul său vor fi partenerii PSRM în campania electorală pentru alegerile locale generale din 14 iunie, a anunțat liderul socialiștilor Igor Dodon. Acest lucru nu înseamnă însă că socialiștii nu vor avea candidați proprii în toate orașele din Republica Moldova, a precizat Dodon la N4.

Politicianul a evitat să spună dacă a stabilit un aranjament cu omul de afaceri, conform căruia Renato Usatîi ar urma să candideze la funcția de primar al municipiului Bălți, iar socialiștii ar urma să înainteze un candidat pentru fotoliul de primar al capitalei.

„Socialiștii au nevoie de parteneri credibili pentru a merge împotriva acestei guvernări. Renato Usatîi și partidul său ar putea fi parteneri ai PSRM atît în campania electorală pentru alegerile locale, cît și în campania pentru eventuale alegeri parlamentare anticipate. Cu Renato Usatîi discuțiile au fost foarte simple, noi vom avea o colaborare, nu ne vom ataca reciproc, însă aceasta nu însemnă că PSRM nu va avea candidaturi în toate orașele din Moldova și el de asemenea. Fiecare își va face campania sa”, a explicat Dodon.

Liderul socialiștilor a precizat că în prezent sînt examinate două candidaturi pentru funcția de primar al capitalei: Igor Dodon și Zinaida Greceanîi. În ceea ce privește candidații la funcția de consilieri municipali, acesta a precizat că în listă se vor regăsi și cîțiva dintre actualii deputați. Este vorba de Vlad Bătrîncea, Ion Ceban și liderii organizațiilor de sector ale partidului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав