X 
Cutremure stiri: 501

Renato Usatîi s-a lansat în campania prezidențială și și-a prezentat o parte a echipei de consilieri

21 sep. 17:31   Politică
2 ore in urma 658 0

Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte al Republicii Moldova, s-a lansat în campania electorală în orașul de baștină Fălești.

Evenimentul a întrunit membri ai echipei Partidului Nostru, primari de orașe și sate, aleși din partea Partidului Nostru, și susținători din diferite localități ale țării, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Usatîi a promis că va fi un președinte care unește societatea și de aceea va promova doar vectorul dezvoltării naționale. De asemenea, el a declarat că este doar pentru Moldova.

”La vârsta de 33 de ani eu mi-am realizat toate visele personale, înafara unui singur – să fac tot posibilul ca toți oamenii din țară să trăiască mai bine! În calitate de președinte al Republicii Moldova voi realiza și acest vis, deoarece eu am fost, sunt și voi fi DOAR PENTRU MOLDOVA!”, a conchis Usatîi

În cadrul evenimentului de lansare a campaniei pentru alegerile prezidențiale, Renato Usatîi și-a prezentat o parte din echipa sa de consilieri prezidențiali. Din ea fac parte Alexandru Berlinschi, fost secretar CEC, Serghei Ivanov, unul dintre liderii fermieri din Moldova, Olesea Vîrtosu, om de afaceri, și Igor Pohilă, avocat cu o experiență de peste 30 de ani.


2
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав