Cutremure stiri: 505

Zeci de polițiști, mobilizați la maximum în fața Parlamentului

3 oct. 2016,, 13:44   Politică
4040 1

Zeci de polițiști mobilizați la maxim în fața Parlamentului
Foto : C.Grigorita

Astăzi Parlamentul Republicii Moldova urma să examineze moțiunea de cenzură înaintată de PSRM, PCRM și PLDM împotriva Guvernului Filip.


Deși data examinării nu se cunoștea, parlamentarii au anunțat pentru astăzi convocarea unei ședințe, iar pe ordinea de zi figura o singură chestiune - moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip, relatează NOI.md.

Din acest motiv, mai multe partide și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu ședința de urgență și au protestat în fața Parlamentului. Clădirea organului legislativ însă era supravegheată de zeci de polițiști care au asigurat ordinea publică în zonă pe perioada desfășurării protestului de către trei partide politice, și anume PSRM, PN ȘI PPAD. Mai mult, zeci de polițiști au împrejmuit intrarea principală în Parlament.



Într-un final, Parlamentul nu a avut cvorumul pentru a examina moțiunea, iar în asemenea cazuri moțiunea se declară respinsă.

Premierul Pavel Filip spune că era la curent cu decizia deputaților din majoritatea parlamentară de a nu participa la ședința plenară, precizînd că opoziția a fost împiedicată „să facă show politic” în plenul Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав