Cutremure stiri: 501

Tkaciuk: Totul e decis! Maia Sandu va deveni președinte

26 oct. 2016,, 18:30   Societate
21441 28
Ткачук: Всё решено! Президентом станет Майя Санду
Foto: gagauzmedia.md

Maia Sandu va deveni președintele Republicii Moldova în urma alegerilor directe a șefului statului.


Decizia respectivă a fost luată demult la cel mai înalt nivel și opțiunea alegătorilor la urnele de vot nu o va putea influența semnificativ. Astfel a comentat decizia candidatului PDM Marian Lupu de a se retrage din cursa electorală fostul ideolog al comuniștilor, ex-deputatul PCRM Mark Tkaciuk, informează NOI.md.

În opinia lui Tkaciuk, candidatul din partea Partidului „Acțiune și Solidaritate” este cel mai probabil învingător al alegerilor, după retragerea lui Lupu în favoarea Maiei Sandu. „Maia Sandu va fi președinte. Nu vă place? Toți au contribuit la asta – cei care erau gata să voteze pentru Sandu, pentru Lupu, pentru Ciubașenco, pentru Dodon – toți au contribuit. Da, era să uit. Președinte poate deveni chiar și Igor Dodon! Numai că și în acest caz alegerea nu vă va aparține, și aceasta nu va fi nici înfrîngerea adepților domnișoarei Sandu”, a scris Tkaciuk pe rețelele de socializare.

„Pentru început ei au anunțat alegeri anticonstituționale, apoi au început să publice sondaje desenate, iar acum nu așteptați rezultatele alegerilor propriu-zise, deoarece urnele de vot nu este locul, unde astăzi se decide ceva la modul real. Iar alegătorii nu sînt personajele care fac această alegere. Cei care nu doresc să fie o păpușă a acestui regim, cine dorește să-și păstreze calitatățile personale și de cetățean nu are ce căuta la secțiile de vot în această duminică. Salvați-vă onoarea cît nu este tîrziu”, a îndemnat Tkaciuk cetățenii cu drept de vot.

Amintim că astăzi candidatul PDM la alegerile prezidențiale Marian Lupu s-a retras din cursa electorală în favoarea candidatului din partea PAS, Maia Sandu. Conform multiplelor sondaje, Marian Lupu ocupa locul trei în preferințele alegătorilor, după Igor Dodon și Maia Sandu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав