X 
Cutremure stiri: 505

Serviciile speciale americane, speriate de imprevizibilitatea lui Trump

10 noi. 2016,, 21:00   Externe
2743 1

Спецслужбы США напуганы Трампом из-за его непредсказуемости
Foto: vesti.ru

După ce Donald Trump a cîștigat alegerile prezidențiale din SUA, serviciile secrete au început să pregătească pentru el briefinguri pe subiectul securității naționale.


Cu toate acestea, starea de spirit a agenților este una proastă.

„Este o frică în fața necunoscutului... Nu știm cum este el cu adevărat, în spatele tuturor discuțiilor... Cum vor merge lucrurile în următorii patru ani sau chiar în cîteva luni?”, a relatat pentru Washington Post unul dintre reprezentanții Serviciului de Securitate Națională.

Generalul militar în retragere, fostul director al CIA Michael Hayden, care a organizat în 2008 briefinguri pentru președintele ales Barack Obama, a confirmat că în rîndurile agenților serviciilor speciale domnește un fel de consternare. Totodată, el a menționat că pe parcursul anilor de activitate profesională nu a fost niciun alt președinte ales care ar desconsidera atît de mult activitățile serviciilor secrete și ar pune la îndoială calitatea și corectitudinea datelor dobîndite de servicii, precum este Donald Trump.

Potrivit celor mai recente date ale postului de televiziune CNN, în cadrul alegerilor prezidențiale din SUA republicanul Trump a obținut 290 de voturi ale electorilor din cele 270 necesare. Președintele ales va prelua funcția după inaugurare, la 20 ianuarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав