X 
Cutremure stiri: 505

Natalia Morari: „Programul meu este radical. Nu mai avem timp de pierdut urmând formule standard” ©

17 oct. 15:27   Politică
2 ore in urma 995 0

În cadrul unei emisiuni televizate, candidata la alegerile prezidențiale, Natalia Morari, a declarat că programul său electoral se diferențiază printr-un caracter radical, axat pe soluții rapide și eficiente, spre deosebire de abordările obișnuite.

Morari a subliniat că 95% din programul său este dedicat economiei, subliniind că fără o revigorare a acesteia nu se pot obține pensii și salarii decente sau stopa exodul populației.

„Programul meu este radical, pentru că nu mai avem timp de pierdut urmând formule standard. Avem nevoie de acțiuni rapide și eficiente. Programul meu oferă soluții concrete pentru atragerea investitorilor într-un timp scurt. Vom merge după exemplul multor țări care au făcut asta. Eu nu cred în povești, ci doar în soluții clare și aplicabile, care să aducă rezultate reale. Totul este posibil,” a subliniat Morari.

Ea a explicat că 95% din programul său se axează pe economie, care este un pilon esențial pentru abordarea problemelor legate de pensii, tineri și depopulare.

„Nu cred că în Republica Moldova putem avea pensii și salarii decente sau să oprim exodul fără să repornim economia”, a declarat Natalia Morari.

Morari a evidențiat că renașterea economiei naționale este esențială, prin sprijinirea lansării de afaceri în domenii strategice care pot genera creștere economică semnificativă în următorii ani.

„Trebuie să decidem care sunt acele domenii care pot aduce o creștere a PIB-ului în următorii cinci ani, iar statul va sprijini lansarea afacerilor în aceste sectoare,” a concluzionat Natalia Morari.

*Publicitate electorala / Natalia Morari, candidat independent, la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Achitat conform contractului nr.1.03 din 02.10.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

9
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав