X 
Cutremure stiri: 505

Răspunsul Maiei Sandu după ce a fost întrebată dacă va candida la prezidențiale

9 ian. 2020,, 12:30   Politică
6666 1

Partidul Acțiune și Solidaritate evită să spună deocamdată numele persoanei care va fi înaintată la funcția de deputat la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hîncești, care au fost deja fixate pentru data de 15 martie.

„Cu siguranță avem un candidat. O să-l anunțăm la momentul potrivit”, a declarat astăzi președinta PAS, Maia Sandu, notează Noi.md cu referire la tv8.md.

Întrebată dacă va candida la alegerile prezidențiale care urmează să se desfășoare la toamnă, Maia Sandu a spus că hotărîrea urmează să fie luată la partid.

„O să luăm decizia potrivită la momentul potrivit. Trebuie să candideze persoana care are cele mai mari șanse…Eu sînt o luptătoare împotriva corupției, dar lucrurile le discutăm în echipă…Este adevărat că, pentru moment, mă bucur de sprijin din partea cetățenilor și le mulțumesc pentru asta”, a adăugat Sandu.

Anterior, reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr au lăsat să se înțeleagă faptul că formațiunea ar putea merge pe cont propriu la prezidențiale și la parlamentarele de la Hîncești, înaintînd propriii candidați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав