Cutremure stiri: 501

Sandu a îndemnat unioniștii să iasă la vot

11 noi. 2020,, 08:51   Politică
3111 4

Cu această adresare, candidatul la funcția de președinte, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a venit în cadrul emisiunii "Cutia Neagră" de la postul de televiziune TV8.

Potrivit ei, susținătorii unirii Moldovei cu România trebuie să participe la turul doi al alegerilor prezidențiale", scrie point.md

"Sîntem recunoscători pentru îndemnurile făcute de liderii partidelor unioniste. Sîntem recunoscători că ei participă la campanie împreună cu noi", a spus Sandu.

Anterior, liderii partidelor unioniste, printre care Partidul Liberal Democrat, Partidul Unității Naționale și blocul UNIREA, și-au exprimat susținerea în turul doi al alegerilor prezidențiale candidatului PAS, Maia Sandu. De asemenea, și-a exprimat susținerea și președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Este de remarcat faptul că nu putem egala limba rusă cu alte limbi străine în sistemul de învățămînt. Există cadre didactice și alte cadre, o tehnică avansată de predare, limba rusă este întărită în Constituție și legislație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав