Cutremure stiri: 501

Doi polițiști au fost maltratați în Transnistria

28 mar. 2013,, 18:21   Societate
3670 0
Foto: rferl.org
Doi polițiști moldoveni au fost maltratați în Transnistria de militarii din regiune. Despre aceasta anunță delegația Republici Moldova în cadrul Comisiei Unificate de Control, care atenționează că situația a ieșit de sub control, iar utilizarea unităţilor militare în regiunea cu regim sporit de securitate a devenit o normalitate pentru partea transnistreană, relatează NOI.md.

Potrivit CUC, pe data de 21 martie, după finisarea şedinţei, în apropiere de localitatea Varniţa a fost instituit un nou post de control de către structurile de forţă ale Transnistriei fără informarea Comandamentului Militar Unificat. O zi mai tîrziu un nou post de miliţie a fost depistat în regiunea magazinului „KVINT”.

“Pe data de 23 martie o provocare extrem de periculoasă a avut loc la postul de poliţie Nr.717. Mai bine de 10 colaboratori militari ai structurilor de forţă de la Tiraspol au aplicat forţa fizică şi au imobilizat reprezentanţii poliţiei, lipsindu-i, astfel, de posibilitatea de a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu. În coraportul de forţă neproporţional, colaboratorii poliţiei au suferit vătămări corporale, unul fiind spitalizat”, menționează sursa citată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав