Cutremure stiri: 501

Cînd va numi Parlamentul un nou director la ANRE ?

24 mar. 2017,, 09:45   Economie
1931 1

Parlamentul Republicii Moldova va examina chestiunea privind numirea în funcție a unuia dintre noii directori ai Consiliului de Administrație ai Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) pînă la sfîrșitul lunii martie, cel mai probabil, chiar săptămîna viitoare.

Potrivit unui comunicat emis de organul legislativ, această chestiune a fost inclusă pe ordinea de zi a ședințelor plenare din 24-31 martie, cu toate acestea, aceasta nu se regăsește pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Parlamentului.

Cum a fost comunicat anterior, învingător al concursului pentru ocuparea funcției vacante de director al Consiliului Administrativ al ANRE, a fost declarat Tudor Copaci, care, la ora actuală, este director general al Agenției Proprietății Publice de pe lîngă Ministerul Economiei.

În total, din componența Consiliului Administrativ al ANRE fac parte cinci directori. Acum, în cadrul Consiliului activează doar patru: Sergiu Ciobanu, Octavian Lungu, Iurie Onica, Ghenadie Pîrțu. Este preconizat că directorul general al ANRE va fi numit, imediat, ce va fi investit al cincilea membru al Consiliului de Administrație. La ora actuală, funcția de director general al ANRE o exercită Sergiu Ciobanu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав