X 
Cutremure stiri: 505

Deputații nu se vor întruni joi în ședință plenară

10 iul. 2013,, 12:18   Politică
2275 6
Foto: noutati.md
Următoarea ședință a Parlamentului va avea loc vineri, 12 iulie. Decizia a fost luată cu votul majorităţii parlamentare. Deputații comuniști nu au susținut această decizie, relatează NOI.md.

În același timp, ședința de mîine a legislativului nu va avea loc, deoarece la Palatul Republicii se va desfășura cel de-al treilea Summit al şefilor de state din cadrul Parteneriatului Estic, membri ai Partidului Popular European (PPE). Fracţiunea PCRM a insistat ca Parlamentul să se convoace joi în şedinţă, iar PLDM, membru al PPE, să-şi caute alt sediu pentru organizarea acestui eveniment.

Deputatul comunist Grigore Petrenco a spus că prezenţa preşedintelui Georgiei, Miheil Saakașvili, nu este dorită în Republica Moldova. La rîndul său, Iurie Muntean acuză liberal-democrații de faptul că organizează summitul din banii statului. Potrivit lui, deși la evenimentul de mîine participă şi şefi de state, evenimentul nu are caracter oficial.

În replică, liderul fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, a spus toate cheltuielile pentru summit sînt achitate de către PLDM.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав