X 
Cutremure stiri: 501

Un nou atac cu bombă la Moscova

3 ian. 2014,, 15:00   Externe
6149 1
Foto: ntv.ru
După atentatele din Volgograd, un nou atac cu bombă a avut loc astăzi în Rusia, în oraşul Zheleznodorozhny. Un poliţist a fost ucis, informează Moscow Times, iar altul a fost grav rănit, după ce un şofer a aruncat din maşină un dispozitiv explozibil.

Soferul a aruncat dispozitivul exploziv in timp ce politistul verifica niste acte in suburbia Jeleznodorojnii a Moscovei. Un al doilea politist a fost ranit grav in urma exploziei si se afla in stare grava. In aceeasi suburbie a mai fost ucis un politist, vineri. Acesta a venit la locul unui accident rutier, iar unul dintre soferii implicati l-a batut intr-atit de grav, incat politistul a murit la scurt timp. Soferul a fost retinut.

Cel puţin 18 persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite într-o explozie produsă în preajma Anului Nou, într-o gară din oraşul rus Volgograd. Atentatul a fost comis de o femeie kamikaze.

Ulterior, un alt atac s-a produs, în aceeaşi localitate, într-un troleibuz, cel puţin 10 oameni au murit şi alţi 20 au fost răniţi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав