X 
Cutremure stiri: 505

Usatîi: Regimul ține totul sub control

23 sep. 2015,, 08:20   Politică
8021 14
Foto: noi.md
Reprezentanții „Partidului Nostru” au încercat marți, 22 septembrie, să obțină autorizația primăriei capitalei pentru desfășurarea acțiunilor de protest preconizate pentru 27 septembrie lîngă sediul Parlamentului. La Primărie îi aștepta o surpriză neplăcută, transmite NOI.md.

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a comunicat în rețelele sociale: „Astăzi activiștii noștri au venit la Primăria Chișinău pentru a o informa despre inițierea de duminică a manifestărilor de descalificare a regimului guvernant. La Primărie erau deja Năstase și Dolganiuc cu poliția și paza de stat. După altercații dure, ei au prezentat actele: s-a dovedit că locul de lîngă Parlament a fost ocupat de ei încă la începutul lunii iulie și pînă la sfîrșitul anului. Bine că pînă la finele lui 2015, nu pînă în 2025. Acum însă cred că ei vor prelungi termenul pînă la infinit.

Cu alte cuvinte, regimul ține totul sub control. Așa cred ei”.

Acest fapt i-a inspirat primarului de Bălți următoarea concluzie: „Platforma «DA» a făcut astăzi o mărturisire despre scopurile și obiectivele aflării lor obositoare și plictisitoare în piață. S-a dovedit că ei pur și simplu au ocupat locul, ca aici să nu vină, Doamne ferește, adevărații protestatari. Noi însă vom ieși oricum la proteste. Nu sîntem din cei slabi de înger!”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав