X 
Cutremure stiri: 505

Protestatarii nu au reuşit să-l prindă pe Filat la sediul Parlamentului (FOTO, VIDEO)

15 oct. 2015,, 17:25   Politică
9205 6
Протестующим не удалось выловить Филата у парламента (ФОТО, ВИДЕО)
Foto: noi.md
Discursul înflăcărat al lui Vlad Filat în cadrul şedinţei Parlamentului nu a emoţionat publicul ce s-a adunat în faţa organului legislativ. Protestatarii au blocat toate ieşirile din Parlament, dar nu au mai reuşit să-l găsească pe fostul lider al PLDM, relatează NOI.md.

Mai mult decît atît, neîncrederea faţă de politicianul căzut în dizgrație i-a făcut pe manifestanţi să examineze mai detaliat automobilele care pleacă de pe teritoriul Parlamentului pentru a nu-l scăpa pe Filat. Protestatarii au încercuit clădirea organului legislativ, adunîndu-se la cele trei ieşiri: din străzile Maria Cebotari şi Sfatul Ţării, precum şi la intersecţia străzilor Serghei Lazo şi Anatol Corobceanu.

Monitoarele ce au transmis în direct şedinţa Parlamentului au fost instalate doar pe bulevardul Ştefan cel Mare. Pe de altă parte, de-a lungul străzii 31 August 1989 nu au fost instalate astfel de monitoare, dar manifestanţii care examinează automobilele la plecare, de asemenea, doreau să fie la curent cu toate evenimentele. Cel mai ingenios protestatar a inclus la mobil difuzarea în direct a şedinţei Parlamentului şi a apropiat megafonul de el. Protestatarii care s-au adunat pe strada Sfatul Ţării au urmărit evoluţia evenimentelor în Parlament şi au examinat, în același timp, toate automobilele, inclusiv maşinile de poliţie şi camioanele cu carabinieri.

Trebuie de recunoscut că apelurile de dimineaţă ale liderilor opoziţiei de stînga au rămas neauzite. Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a promis să premieze cu un Mercedes clasa E pe poliţistul care îl va reţine pe Filat… Trendul zilei a fost „să nu-i permitem lui Filat să scape nepedepsit”, totuşi, spiritele nu s-au calmat nici spre sfîrşitul zilei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав